Kefirle yoğurt mayalamak gerçekten ilginç bir yöntem! Kefir ve yoğurt arasındaki farklılıkları öğrendiğimde, bu işlemin neden farklı bir süreç gerektirdiğini daha iyi anladım. Sizce, kefirin içindeki probiyotiklerin yoğurt yapımındaki etkisi nasıl oluyor? Ayrıca, bu şekilde hazırlanan yoğurdun besin değerleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Deneyenlerin bu yöntemi beğenip beğenmediğini merak ediyorum.
Kefirle yoğurt mayalamak gerçekten ilginç bir yöntem! Kefir ve yoğurt arasındaki farklılıkları öğrendiğimde, bu işlemin neden farklı bir süreç gerektirdiğini daha iyi anladım. Sizce, kefirin içindeki probiyotiklerin yoğurt yapımındaki etkisi nasıl oluyor? Ayrıca, bu şekilde hazırlanan yoğurdun besin değerleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Deneyenlerin bu yöntemi beğenip beğenmediğini merak ediyorum.
Cevap yaz