Kefir yapım sürecinde en çok merak ettiğim şey, kefir tanelerinin nasıl bir işlevi olduğu. Özellikle bu tanelerin fermente işlemi sırasında süt veya şekerli su ile nasıl bir etkileşim içine girdiğini daha iyi anlamak istiyorum. Kefir tanelerinin sağlığa olan faydaları da oldukça dikkat çekici. Sizce, bu taneleri kullanarak farklı tatlar denemek mümkün mü? Hangi çeşit malzemelerle birlikte farklı tatlar elde edilebilir?
Kefir yapım sürecinde en çok merak ettiğim şey, kefir tanelerinin nasıl bir işlevi olduğu. Özellikle bu tanelerin fermente işlemi sırasında süt veya şekerli su ile nasıl bir etkileşim içine girdiğini daha iyi anlamak istiyorum. Kefir tanelerinin sağlığa olan faydaları da oldukça dikkat çekici. Sizce, bu taneleri kullanarak farklı tatlar denemek mümkün mü? Hangi çeşit malzemelerle birlikte farklı tatlar elde edilebilir?
Cevap yaz