Kefirle yoğurt mayalamak gerçekten ilginç bir konu. Kefirin içinde bulunan farklı bakterilerin ve mayaların yoğurt mayasında bulunmaması, elde edilen ürünün beklenildiği gibi olmayabileceğini düşündürüyor. Sizce bu tür denemeler yaparak farklı tatlar keşfetmek riskli mi, yoksa yeni lezzetler bulmak için güzel bir fırsat mı? Ayrıca, kefirle yoğurt mayalamakta karşılaşılan zorluklar, bu denemeleri yapmayı düşünenler için caydırıcı olabilir mi?
Kefirle yoğurt mayalamak gerçekten ilginç bir konu. Kefirin içinde bulunan farklı bakterilerin ve mayaların yoğurt mayasında bulunmaması, elde edilen ürünün beklenildiği gibi olmayabileceğini düşündürüyor. Sizce bu tür denemeler yaparak farklı tatlar keşfetmek riskli mi, yoksa yeni lezzetler bulmak için güzel bir fırsat mı? Ayrıca, kefirle yoğurt mayalamakta karşılaşılan zorluklar, bu denemeleri yapmayı düşünenler için caydırıcı olabilir mi?
Cevap yaz