Kefir mayası ile yoğurt mayalamak gerçekten de oldukça ilginç bir süreç değil mi? Özellikle kefirin sağladığı probiyotik zenginliği düşündüğümüzde, evde bu yöntemi denemek için sabırsızlanıyorum. Yoğurdun kıvamının ve tadının nasıl olacağını merak ediyorum. Ayrıca, kefir mayasının tekrar tekrar kullanılabilmesi de oldukça faydalı. Peki, bu mayalama işlemi sırasında dikkat etmemiz gereken hijyen kuralları hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Kefir mayası ile yoğurt mayalamak gerçekten de oldukça ilginç bir süreç değil mi? Özellikle kefirin sağladığı probiyotik zenginliği düşündüğümüzde, evde bu yöntemi denemek için sabırsızlanıyorum. Yoğurdun kıvamının ve tadının nasıl olacağını merak ediyorum. Ayrıca, kefir mayasının tekrar tekrar kullanılabilmesi de oldukça faydalı. Peki, bu mayalama işlemi sırasında dikkat etmemiz gereken hijyen kuralları hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Cevap yaz