Gulsen , Kefir Mayası Nasıl Elde Edilir Yorumu


Neden hec bir yazida kefir mayasinin neden hazirlandiqi yazilmir. Butun yazilarda netice etibari ile kefirin hazirlanmasi deyilir

Gulsen , 08.10.2017 Tarihinde Yazdı
Cevap Ekleyin
İsminiz :
Cevabınız :
E Posta Adresi : (Sitede Yayınlanmaz)
İnsanmısınız ? :
Kırmızı renk ile yazılan sayıyı girin
Gönderin :

Ali
05.11.2017
Kefir mayasını çoğaltmak için 24 saatte bir yeniden 25-26 derece sıcaklığında süt içerisinde bekletip, bu işlemi tekrar etmek. Ne kadar çok buzdolabında değil de mayalanacak kavanozda kalırsa o derece çoğalıyorlar. Süt içerisinde en fazla 48 saat bekletmezseniz daha hızlı çoğalır. Süzdürüp mayaları alırken de tahta değil plastik kaşık kullanırsanız bozulmamasını sağlarsınız. Son bir püf noktası, kış aylarında süt sıcaklığını 26 derece üzerinde mayalama yapmayınız.














 

#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası |RSS Kaynağı| Yardım Forumları

Kefir, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Aralık - 2017