mehmet koçak, Kefir Yorumu


Sütlerin süt olarak, nerede ise hiç bir besin değerinin kalmadığı günümüzde, mayalanmış süt ürünlerinin çok daha faydalı olduğu görüşündeyim. Kefir ise bu açıdan en akla yatkın olanı. Farklı mayalanma süresi ile de kendinize uygun lezzeti yakalama şansınız var.

mehmet koçak, 03.04.2013 Tarihinde Yazdı
Cevap Ekleyin
İsminiz :
Cevabınız :
E Posta Adresi : (Sitede Yayınlanmaz)
İnsanmısınız ? :
Kırmızı renk ile yazılan sayıyı girin
Gönderin :














 

#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası |RSS Kaynağı| Yardım Forumları

Kefir, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Haziran - 2017